Pruneddu turonas gaminamas Sardinijos širdyje, Barbadžijos regione, naudojant keturis paprastus ingredientus – medų, kiaušinio baltymą, ostiją ir daug kruopščiai atrinktų riešutų. Turone yra tik cukrūs, natūraliai esantys meduje ir riešutuose. Pruneddu receptas ypatingas tuo, kad jų gaminame turone nėra kitų pridėtinių cukrų ir / ar saldiklių, produktas visiškai natūralus, gaminamas pagal ilgametes Tonaros miesto tradicijas.
Pruneddu turonas, kaip neturintis papildomo pridėtinio cukraus ir kitų saldiklių, gali būti laikomas žemose temperatūrose ir valgomas šaltas. Galima supjaustyti į 3 cm dydžio gabalėlius, sudėti į uždarą dėžutę ir laikyti šaldytuve arba šaldiklyje. Toks turono laikymo būdas išsaugo produkto savybes ir kokybę ilgesniam laikotarpiui.
Gali būti žemės riešutų, graikinių riešutų, lazdyno riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Vartoti iki (žr. datą ant pakuotės)
Maistinė vertė (100 g)
Energetinė vertė: 1905 KJ / 455 kcal
Riebalai:16,3 g, iš jų:
sočiųjų riebalų rūgščių 1,7 g
Angliavandeniai: 60 g, iš jų:
Cukrų 54 g
Baltymai: 14,7 g
Druska 0,18 g
Gamintojas:
PRUNEDDU SALVATORE S.r.l.
Via Ing. Porru 13, Tonara (NU) – Sardinija (Italija)
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.